Haber Manşet Gazetesi

Tırla Hatay’a götürülen konteyneri şiddetli rüzgar devirdi

Tırla Hataya götürülen konteyneri şiddetli rüzgar devirdi
ASAYİŞ

KONYA'NIN SEYDİŞEHİR İLÇESİ YAKINLARINDA ETKİLİ OLAN ŞİDDETLİ RÜZGAR, DEPREM BÖLGESİNE TIRLA GÖTÜRÜLEN KONTEYNERLERİ DEVİRDİ.

Konya’nın Seydişehir ilçesi yakınlarında etkili olan şiddetli rüzgar, Antalya’dan Hatay’a tırla götürülen konteynerleri devirdi.

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir ilçesinde ve çevresinde dün geceden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz yönde etkiledi. Antalya’dan Hatay’a yardım götüren Hasan Ş. idaresindeki 42 P 9055 plakalı tırın dorsesinde bulunan 2 adet konteyner, Antalya Çevre Muradiye Kavşağına geldiğinde şiddet rüzgar nedeniyle devrilerek şarampole yuvarlandı. Tırın dorsesinden düşen konteynerler kullanılamaz hale gelirken, kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber