Haber Manşet Gazetesi

Çektiği fotoğraflarla 2. oldu

DÜZCE

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ AKÇAKOCA TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 4. SINIF ÖĞRENCİSİ ÖZLEM DEVRİŞOĞLU, TÜRKİYE GENELİNDE GERÇEKLEŞEN III. ANADOLU YEMEKLERİ FOTOĞRAF YARIŞMASI’NIN ÖĞRENCİ KATEGORİSİNDE İKİNCİ OLMA BAŞARISI GÖSTERDİ.

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. sınıf öğrencisi Özlem Devrişoğlu, Türkiye genelinde gerçekleşen III. Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışması’nın öğrenci kategorisinde ikinci olma başarısı gösterdi.

Düzce Üniversitesi öğrencisi; Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Gastronomi Mutfağı’nda gerçekleştirilen ders ve workshop gibi uygulamalarda yapılan coğrafi işaretli ‘Akçakoca Melengücceği Tatlısı’ ve ‘Taş Kadayıf’ tatlıları ile bu ödüle layık görüldü. Ülke genelinde yapılan yarışmada Düzce Üniversitesi’ni başarıyla temsil eden Özlem Devrişoğlu’nun, Akçakoca Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde aldığı uygulamalı eğitimler, ödülün kazanılmasına önemli katkı sağladı. Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından yapılan açıklamada, uygulama derslerine sağlamış olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı Düzce Üniversitesi Yönetimine teşekkür edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.