Haber Manşet Gazetesi

Bu ilçede vatandaşlar, ücretsiz eğitimlerle meslek sahibi oluyor

HABERDE İNSAN

SAMSUN’UN CANİK BELEDİYESİ TARAFINDAN AÇILAN KURSLARDA ÜCRETSİZ EĞİTİM ALAN VATANDAŞLAR, ÇEŞİTLİ SEKTÖRLERDE NİTELİK SAHİBİ PERSONELLER OLARAK GÖREV ALIYOR.

Samsun’un Canik Belediyesi tarafından açılan kurslarda ücretsiz eğitim alan vatandaşlar, çeşitli sektörlerde vasıflı eleman olarak çalışma fırsatı buluyor.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşları mesleki istihdama yönelik ücretsiz eğitimlerle buluşturmaya devam ettiklerini ifade etti. Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (CAMEK) ve Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda gerçekleştirdikleri ücretsiz sertifikalı meslekli eğitimlerle vatandaşları, meslek sahibi yapmayı sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, mesleki istihdam çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

“Vatandaşlarımızı meslek sahibi yapmaya devam ediyoruz”

CAMEK ve Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda sertifikalı mesleki eğitimlerini tamamlayan kursiyerlerin, nitelikli personeller olarak iş hayatına başladıklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik’imizde mesleki istihdam seferberliğimizi hız kesmeden sürdürüyoruz. Canik İş Merkezi projemizle ilçemize yeni istihdam alanları kazandırırken vatandaşlarımızı, mesleki istihdama yönelik ücretsiz eğitimlerimizle meslek sahibi yapmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizi, CAMEK’te ve Belediyemiz Hanım Konakları’nda ücretsiz sertifikalı mesleki eğitimlerle buluşturuyoruz. Özel olarak oluşturduğumuz atölyelerde uygulamalı bir şekilde eğitim alan hemşehrilerimiz, eğitimlerin ardından mesleki sertifikalarını alarak çeşitli sektörlerde nitelik sahibi personeller olarak iş hayatına başlıyor" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.