Kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp vatandaşı dolandırmışlardı: Tutuklandılar

KENDİLERİNİ KAMU GÖREVLİSİ OLARAK TANITIP BİR VATANDAŞI 1 MİLYON 220 BİN TL DOLANDIRAN 8 KİŞİ ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp vatandaşı dolandırmışlardı: Tutuklandılar

Kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp bir vatandaşı 1 milyon 220 bin lira dolandıran 8 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tunceli’de, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak bir vatandaşı 1 milyon 220 bin lira dolandıran şahıslara yönelik Tunceli Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından Artvin, Ankara ve İstanbul’da eşzamanlı operasyon gerçekleştirilmiş operasyonda 8 kişi gözaltına alınmıştı. Tunceli’ye getirilen ve sorguları tamamlanan 8 kişi mahkemeye sevk edildi. Şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer, vatandaşları bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER