Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen ‘Covid-19 Salgın Döneminde Turizm İşletmelerinin Mutfaklarında Alınan Önlemler’ konulu söyleşi çevrimiçi olarak gerçekleşti.
Söyleşiye, Didim MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metin Polat, Öğr. Gör. Mehmet Taş, özel otellerde görev alan şefler Adnan Öztürk ve Hüseyin Yılmaz, akademik personel ile öğrenciler katıldı. Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Mehmet Taş’ın yaptığı söyleşide, aynı zamanda ADÜ’den mezun öğrenciler olan Şef Adnan Öztürk ve Şef Hüseyin Yılmaz, Covid-19 salgın döneminde turizm işletmelerinin mutfaklarında alınan önlemlerle ilgili bilgi verdi.Didim MYO’da Kovid-19 salgın döneminde turizm işletmelerinin mutfaklarında alınan önlemler konuşuldu
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen ‘Covid-19 Salgın Döneminde Turizm İşletmelerinin Mutfaklarında Alınan Önlemler’ konulu söyleşi çevrimiçi olarak gerçekleşti.
YORUM EKLE
1
Dünya çapındaki en yaygın ikinci körlük nedeni:...
2
Kurallar hiçe sayıldı, 247 kişi öldü
3
Bahşılı’ya yeni araç hibe edildi
4
Sosyal medyada ’elveda’ diyerek banyoda kendisini...
5
Turkcell ‘Esnek Çalışma Modeli’ ile sınırları...
6
Cami minaresindeki yuva 40 yıldır leyleklere ev...
7
Başkale’de 22 kilo 100 gram metamfetamin ele geçirildi
8
Ardahan’da kartpostallık kar manzaraları
9
105 yaşındaki Münevver Nine 71 yaşındaki kızıyla...
10
Hanri Benazus koleksiyonundaki Atatürk fotoğraflarını...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:25
GÜNEŞ
07:55
ÖĞLE
12:56
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:46
YATSI
19:11