Zabıtadan Ergani’de ‘çalışma ruhsatı’ denetimi

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ERGANİ İLÇESİNDE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK ÇALIŞMA RUHSATI DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Zabıtadan Ergani’de ‘çalışma ruhsatı’ denetimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ergani ilçesinde toplu taşıma araçlarına yönelik çalışma ruhsatı denetimi gerçekleştirdi.

Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, toplu taşımacılığın kayıt altına alınması, korsan taşımacılığın önlenmesi ve ulaşım hizmetlerinin bir düzen içerisinde sürdürülmesi için denetimlerine devam ediyor.

Ergani ilçesinde denetim yapan ekipler, vatandaşlarla görüşerek korsan taşıma konusunda bilgilendirme yaptı. Denetimlerde çalışma ruhsatı olmayan 12 aracın eksikliklerini tamamlaması için gerekli uyarılar yapıldı.

Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü’nün korsan taşımacılığa yönelik Diyarbakır şehir merkezi ile ilçelerdeki denetimleri devam edecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER