Yaygın Eğitimin Mihenk Taşı: Halk Eğitimi Merkezleri

Yediden yetmişe tüm kursiyerlerimize istedikleri alanlarda kendilerini geliştirip hem eğlenip hem öğreneceği hayatın her evresinde kendine ışık olabilecek, gerek beceri gerekse sosyalleşme konusunda gelişim göstermektedirler..
Sadece hobi anlamında faydalı olmayıp gelen kursiyerlerin psikolojik açıdan da fayda gördüğü merkezlerdir..

Sosyal yaşamında kendini eksik hisseden derdini anlatamayan kursiyerlerin bu ortamlarda sosyalleşip mutlu oldukları tecrübem ile sabittir..
Belediyelerimiz bünyesinde böylesine güzel projeler umut olmaktadır ve umut olmaya devam edecektir.
Halk eğitim merkezlerinin desteklenerek daha fazla kitlelere ulaşılmasına fırsat oluşturmak gerekmektedir.
El sanatları branşında El nakışının her alanında usta öğretici olarak görev aldığım Mamak Halk Eğitim  Merkezi ve Mamak Belediyesi Aile Merkezleri ortak çalışması ile hizmet vermektedir..

El sanatlarında El nakislari,Mefruşat,Dikis, Amigurimi(Örgü bebek),İgne oyasi,Makrome,Rolyef,Takı tasarımı ve birçok alanda eğitim veriliyor..Bu kurslara gelen kursiyerler hem kendi ihtiyaçlarını gideriyor hem kendine veya çocuğuna ceyiz hazırlıyor hemde yaptıkları ürünlerini satarak ev ekonomisine fayda sağlıyorlar..

Öte yandan Kuranı Kerim,İşaret dili,Okuma yazma,Bağlama,Diksiyon, Resim,Yabanci dil,Halk oyunları ve spor alanlarındaki kurslarda kendilerini geliştirip MEB onaylı sertifikalara sahip olunmaktadır.
Yapılan çalışmalar neticesinde başarılı sonuçların ortaya çıkması ihtiyaç duyan vatandaşlara umut olmaktadır.
Bu tür projelerin Belediye lerimiz ve halkımız nezninde desteklenmesi gerekmektedir.

Dilek Öztürk

Mamak Belediyesi

Halk Eğitimi Merkezi El Sanatları Öğretmeni
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cafer yolcu
Cafer yolcu - 1 yıl Önce

Başarılarınızın devamını dilerim dilek hocam işinizde hep başarılı olun yolunuz ışığınız hep acık olsun

Meryem halat
Meryem halat - 1 yıl Önce

Evet gerçekten sizin şahsınıza tüm usta öğretici arkadaşlarımız çok samimi hizmet vermektedir. Her yaştan insanımıza meslek öğretirken bir yandan da hayatlarına dokunuyorsunuz.
Ve siz Dilek hocam pozitif enerjiniz ilginiz ile yüzlerce kadına destek oldunuz .sizin gibi öğretmenlerimizin sayısının artması temennisi ile Allah'a emanet olun. Sevgilerimle.

Kadriye Erarslan
Kadriye Erarslan - 1 yıl Önce

Dilek hocam,yüreğinize, ✏️ bize sağlık.Yazatlikta yolunuz açık olsun inşaAllah ❤️????

Hatice ozmen
Hatice ozmen - 1 yıl Önce

Buguzel faaliyetleri kaleme almanizdan dolayi tebrik eder basarilanizin devamini dilerim saygi deger hocam bileginize ve yureginize saglik

Merve Ediz
Merve Ediz - 1 yıl Önce

Her zaman güler yüzlü oluşunuza ve işlerinizdeki başarınıza hayranım, iyi ki varsınız, iyiki tanıdım sizi güzel hocam????????

Emine kuşcu
Emine kuşcu - 1 yıl Önce

Çok faydalı hanımları farklı dallarda meslek sahibi edindirme ayrıca bizlere hocalarımız arkadaşlarımız birer arkadaş birer psikolog kısaca tarifsiz çok verimli bir proje oldu emeği geçenlerden Allah razı olsun

Songül Kuzay
Songül Kuzay - 1 yıl Önce

Geçtiğimiz dönem içersinde yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda başarımızı sizin gibi mükemmel bir hocamıza borçluyuz iyi ki siz canım hocam ❤️????

Neriman yenicelik
Neriman yenicelik - 1 yıl Önce

Coktesekkur ediyoruz çok güzel işler ogreniyoruz